Tre blir Fyra

Tre blir Fyra

Hej fina ni,

Nu ni, nu äntligen kan jag skriva mitt första inlägg gällande graviditet. Min alldeles egna graviditet. Bara tanken på att jag ska bli mamma, + att jag ska få uppleva den här spännande resan tillsammans med min blivande man känns så magiskt! Över 7 år tillsammans & nu är vårt alldeles egna lilla mirakel skapat.

Våran alldeles egna lilla mysiga familj, tänk att vi tre blir fyra om några få månader. Det känns så ofattbart & helt underbart! Lyckan är så obeskrivlig. Här har vi en stolt liten prinsessa som blir storasyster åt en liten ____________? <3

Här en en bild från Spanien resan med min älskling & lilla bebisen. Vid den här tiden hade vi berättat för nära & kära bara. En hemlighet som vi bar på länge. Vissa berättar redan i vecka 12. Men vi väntade längre än så & det kändes rätt för oss. Vi vill inte stressa fram något utan vi ville njuta utav denna tid bara vi. Vi ville glädjas åt detta tillsammans med våra familjer & dom närmaste. Vi ville ha en mer säker punk än vecka 12. Så det fick gå ytterligare gå några veckor innan vi berättade den fina nyheten.

Men nu, är det offentligt även för alla.

Känslan att vara gravid: Jag tror inte man kan sätta sig in den här häftiga mäktiga känslan förens man själv är gravid. Man går som på moln. Det är så mycket tankar, funderingar på allt möjligt. Så mycket lycka samtidigt som man ändå bär på en liten oro att allt ska gå bra hela vägen. Det är en speciell känsla! Att se ner på lille maggen som växer, att känna bebisrörelser är så magiskt.

Jag vet hur glad jag blev när några av mina nära vänner berättat att dom är gravida men jag kunde aldrig föreställa mig känslan att vara gravid. Men nu KAN jag det. Jag förstår fullt ut DEN häftiga känslan.

Nu ska jag äta lite mellanmål & fixa lite ärenden. Önskar er en fin måndag! Fler inlägg kommer, pussar & kramar Paulina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: