Första svaret

Första svaret

Hello igen mina härliga läsare!

Som jag sagt tidigare så har jag fått mycket kommentarer och ska självklart svara på dom. Någon gång under dagen ska det fixas.

Börjar med att säga tack att jag får härliga och snälla kommentarer , ni säger fina saker och kul att ni frågar mkt allt runt om kring. Men är det något jag ogillar är när man kommer med hårda ord man inte har någon aning om (påstående). Då var de på prat om läpparna igen. På vissa bilder ser dom större ut en vad dom är, det beror på att mina läppar svullnar på morgonen när jag precis vaknat. Sen kan de hålla i sig ett tag. När jag är sjuk svullnar dom ibland också, inget som är konstigt. Det kan vara ganska normalt att kroppen sväller om man är varm eller har åkt på någon förkylning. För mig gör det ingenting. Det har dom även gjort innan jag fyllde första gången.
MEN kan med allt säga att jag inte har fixat mina läppar igen sen december 2011 en vecka innan jag åkte på utomlandsresa.  Jag har lite kvar i dom fortfarande ja,  men har inte fixat dom igen. Varför jag låtit bli är för att jag är väldigt nöjd med dom som dom är & jag vill inte förändra något med dom heller. Ligger också i familjen att vi har större läppar. Kolla på mina småsyskon så kan ni också se att det ligger i släkten.

Så alltså bilden som las upp i inlägget tidigare idag är tagen precis på överläppen och kan upplevas större än vad det är och det var 06.30 i morse. Trött och osminkad därför jag inte visade hela mig.

PUSS

20140110-154155.jpg20140110-154203.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: