Yoga morgon

Yoga morgon

Godmorgon söndag!

IMG_3142.JPG
Idag på morgon fick de bli Yoga . de är så skönt & avslappnade. Tyvärr är jag ganska dålig på att köra joga. Så de blir sällan av , varken på pass eller hemma. Men denna morgon bestämde jag mig att prova. Det är jobbigare än man tror, körde efter ett grymt program på nätet så det gick bra.. Hade snuttan bredvid och hon Skulle absolut vara med och köra sitt (blev lite sträckningar men mest gosa) .Blev också min favo foam roll efteråt för ryggen. Har sagt de förut men jag säger de igen, den är grym.

IMG_3105-1.JPG

IMG_3136-1.JPG

IMG_3122-1.JPG
Nu ligger vi utslagna efter morgon träningen , jag behöver köra yoga lite oftare tror jag.. Blev svettig och de var väl ett bra täcken då kämpade jag på iaf. Nu blir de promenad sen en god söndagsfrukost.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: