fullspäckat

fullspäckat

Hello Mina fina!

Förlåt för dåligt uppdaterande med inlägg. Hann inte igår, det var full vart med att hitta en bilfirma som kunde hjälpa oss… Berättade inte vad som hände i förr går mitt i natten. Drar de lite kort, efter ett kvällspass som vart klart 23.15 hade vi tänkt att åka hem och ta en varm dusch sen sova. Men så blev de inte, PUNKTERING i Hammarby tunneln.. Svina läskigt, bilen börja skaka och gick lnte svänga. Sen stod vi där i tunneln helt själva, svinkallt och ingen svarade. så de
Tog ett bra tag innan vi kunde få hjälp tillslut kom räddaren i nöden Peppe. Reservdäck som var på , dock (sommardäcket) så behövde akut hitta någon som lagade men de blev istället på helt nya däck.

IMG_6229.JPG
Sen kunde jag Lugnt köra hem till familjen i Eskilstuna. På eftermiddagen hade jag en bokad tid för att fräschade till mina naglar. Exakt en månad sen va de sist jag fixade mina naglar hos goa Maria. Älskade glittret jag hade sist men kände att jag ville prova något nytt. Önska jag kunde ha lite längre naglar men eftersom de inte går på jobbet så får de bli fina naglar med lagom längd.

Så himla nöjd♥
IMG_6283.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: