såhär rullar det på med foten

såhär rullar det på med foten

Idag vakna jag med ett stort leende på läpparna, vaknade bredvid mina gosiga husdjur & solen sken in i sovrummet. Hur mysigt som helst, 07.00 i morse var det 24 grader på balkongen. Satte mig med en tidigt kopp kaffe & njöt till tusen av den varma solen som stekte på & vindstilla på det också. Helt fantastiskt ljuvligt. Därefter åkte jag över till min käre far som hade fixat mys frukost åt oss, satt där länge å pratade innan det var dags att åka och fixa vovvisens små klor innan jobbet kallade.

Idag är det fredag & det är jobb som gäller fram till 18.00, kommer sätta mig utanför en liten stund med en kopp kaffe & jobba i solen , det är inte helt fel det heller. Lite sol vill jag ha på mig när den väl är framme.

SÅ HÄR RULLAR DET PÅ MED FOTEN ==>

Jo apropå min fot så går det sakta men väldigt bra framåt , körde mitt första träningspass med min gymma naprapat/pt här om dagen och träningen höll till på Elite hotel (sturebadet marina tower)IMG_3982.PNG

Gustav är riktigt duktig & jag känner mig väldigt trygg med hans hjälp. Här om dagen fixade han ryggen och spänningar i muskulaturen. Det är sån himla förändring efter besöken varje gång. Ibland är den en enorm förändring direkt ibland kommer det lite i efterhand. Rehabiliteringsträningen gick bra, behöver få ordning på mitt bäckene och träna massor av olika kanon övningar för foten & kroppen som tagit lite stryk pga fel belastning av foten.

Det kommer inte gå över på ett klick , men det kommer kunna bli bättre & bättre för varje besök & träningspass. Sen har jag övningar jag måste köra varje dag på morgonen, vid vilotillfällen mellan träningspassen på gymmet. Jag måste tänka på att skjuta bak mitt bäckene så jag blir rätt belastad. ( Det är en viktig del att få ordning på eftersom jag inte velat stödja så mkt på höger ben pga av foten så har det blivit en felbelastning i höften & jag har blivit lite framåt tippad.

Boka ett besök hos Gustav du också, du kommer inte att ångra dig

http://naprapatlabbet.se/

One thought on “såhär rullar det på med foten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: