Dags att förändra kosten

Dags att förändra kosten

  Godmorgon på er allesammans! 
Hoppas allting är bra med er, själv är de jätte bra. Sitter just nu på tåget mot E-Tuna för jobb tillsammans med Ester. 

Ska även försöka hinna med efter jobbet veckans andra träningspass om inte jobbet drar över allt för sent. Men skulle vara så skönt att träna & svettas ut. 

Jag har varit rätt dålig med inlägg här men jag ska verkligen ge det tid någon gång varje dag iaf. Skulle vilja göra om min header för att få en liten förändring. Känner du eller ni någon som är duktig på headers till blogg får du gärna höra av dig i min maila mig.   

   Hur börjar du dina dagar? 

Själv börjar jag mina dagar med en bättre frukost. Om jag ska vara lite ego & ge mig själv en klapp på axen så tycker jag att jag är rätt duktig med kosten , men sen såklart finns de dagar då kosten är lite sämre. Det bästa & godaste målet är frukost om jag själv får bestämma. 🙂 

Hemma hos oss brukar de vara lite varierande kost men bl.a. Smoothie, protein smoothie , frukost smoothie , bananpannkakor , gröt, ägg ,nyttigt fräsch bröd , massor av frukt & grönt . Nu när jag varit hos läkaren för några dagar sen har jag fått veta att jag mäste tänka lite extra vad jag stoppar i mig. Kan tyvärr inte bryta ner allting så lätt som de ska vara. Så lite förändring med matvarorna ska bli ännu bättre än förut , upplägget & tiden imellan varje mål..  Vissa saker måste jag även utesluta helt .. Men men de är bara gilla läget. Nu jäklar ska det bli cleaneating på hög Nivå & någon unnar dag ska de såklart finnas också. Tillsammans med träning kommer de gå bra . Bara man bestämmer sig själv för det. Dags att förändra kosten lite & börja må bra igen! 

 
Xoxo /Paulina 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: