Dagens dåråå

Dagens dåråå

Så ser man ut denna dag,  trodde ju det skulle vara dåligt väder. Men ser nu att solen kikar fram och jag sitter inne och tittar ut som en instängd liten katt. Skulle vilja ligga ute och sola och få lite färg på kroppen. Känner mig som en blekfis och tråkig. Kläderna i morse fick bli en ganska svarta pga att det är svart outfit  på jobbet. Men min väska och min jack/javaj fick sätta dit lite färg, även skorna. Jag är ju en keps människa men det var länge sen jag hade det nu, så måste säga att det kändes ganska så bra att sätta på mig det idag när håret inte är på bästa humör. Lite bonde stil kanske 😉

Vad tycker ni om att man använder keps? ska man ha det eller inte?

 

//paulina <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: