Gästinlägg

Gästinlägg

Hej alla ni,

Nu är det inte Paulina som skriver, utan det är hennes kära stora syster Louise som tänkte lämna av mig ett fotspår

Paulina är nog den bästa lilla syster man kan ha, vi står varann väldigt nära. Är så glad att jag har henne vid min sida. Det kan gå flera dagar innan vi hörs men ändå så vet vi vart vi har varann.. Om jag skulle beskriva henne så är hon en tjej med båda fötterna på jorden som vet vad hon vill och som är världens omtänksammaste människa. Hon tar alltid sina vänner & familj i första hand. Finns ingen med så stort hjärta som hon. Vi har så många roliga minnen ihop. Ett roligt minne var när vi åkte på husbils semester till Göteborg för några år sedan. Den resan är ett minne för livet. En rolig grej var när vi var på vår shoppingrunda i Göteborg.. den dagen då allt hände.. Först tar vi spårvagnen in mot stan och tror oss hitta dit vi ska.. vi skulle tid nordstan, stannar vid en hållplats. står och yrar där hur länge som helst och läser på kartor, tabeller osv. och väntar på nästa spårvagn som tar oss 1hållplats(till nordstan) tills vi upptäcker många minuter senare att vi redan ÄR vid nordstan, vilket fick oss och många runt om kring oss i skratt.. Vi stod alltså mitt framför nordstan. Sen senare när vi strosat oss runt i stan så ska vi gå ut från en butik och pang säger det och jag vänder mig om och där gick paulina rakt in i glasrutan som hon trodde var vägen ut. hela väggen skakade och inte nog med det så visade hon tuttarna för dom utanför då hennes tuptopp åkt ner. det hände så mycket på den resan som jag skulle vilja skriva om.. men det får paulina själv berätta om 😉.. varför jag berättar detta är för att jag vill säga till er hur kul hon och jag har. vi är som gjorda för varann.. är vi flera tjejer som umgås så slutar det alltid med att det är jag och paulina som står där i slutänden.. ja ni förstår, jag älskar henne otroligt mycket! 🙂 Och jag kan inte vara annat än världens stoltaste syster! Nu när jag skriver detta känner jag att jag saknar henne och bara vill ge henne en bamse kram! Synd att hon inte kunde följa med mig på Summerburst i helgen för vi skulle haft så roligt. Men vi hittar på annat kul i sommar det lovar jag.

Så för er läsare, tar er an och börja läsa hennes blogg. Finn lite inspiration och läs om hennes härliga vardag! Jag lovar att ni inte blir missnöjda för detta är världens bästa tjej!! Puss och kram 🙂 // Hennes stolta storesyster Louise!! ♥♥

Skickar med lite bilder på oss tillsammans genom tiderna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: