Palina smink

Palina smink

Palina sminket är ett nytt märke som är nytt i Sverige, det är så himla kul att det är två svenska tjejer som står bakom detta och gjort det så PERFEKT!  Sminket har blivit en stor favorit hos mig. Det är absolut något jag tycker ni borde testa, både till er  killar och tjejer. Finns färger i alla olika sorters nyanser i både skuggor, läpp glans och foundation mfl. Har tidigare använt mig utav Bare Minerals sminket men Palina fastnade jag för direkt när jag såg de fina förpackningarna. Det var som ögongodis och jag kunde verkligen inte låta bli att testa det. Inte nog med det namnet är ju verkligen passande till mig , Paulina – Palina! 😉

Jag är ganska känslig, så om jag använder fel produkter så  kan jag får utslag och pepplor. Så jag brukar vara lite små feg att börja med något nytt ,men jag gjorde en chansning och det funkade på mig. Det smälter in och ser väldigt snyggt ut. Inga utslag eller klåda i ansikter!

Jag använder mig utav Barcelona i foundation, ni ser även väldigt tydligt vad den innehåller också om ni skulle undra det.

3 nya skugg favoriter

Mascaran heter Drama queen och är underbar , ger ett super fint reslutat och sitter jätte bra.

Kommer visa för och efter bild i senare inlägg.  Hoppas det verkar intressant för er ni kommer inte ångra er. Mitt nya favorit smink helt KLAR!

//Paulina <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: