Ny dag igen

Ny dag igen

Godmorgon på er, hoppas allt är bra med er. Gick upp vid 10 idag och börja plocka lite granna. Är mycket piggare än vadjag var igår. Min goda morgon uppfriskande frukost.

20120626-105056.jpg

* grönt te
* ägg
* yoghurt med hallon och pumpakärnor,solrosfrön mm.

Förlåt att jag inte skrev inlägg igår, men jag bar verkligen helt slut. Sov till 12 som jag aldrig brukar göra annars. Hjääälp ångest, blev en sen frukost/lunch dagen sprang iväg. Vi satt fast klistrade i soffan hela dagen, tur att viasat (film kanalen) fanns, det gick jätte bra filmer på dom igår. Har ni inte det så tycker jag det är något du/ni bör ha. Dock fastnar ni nog som vi gjorde. Så fundera på det innan ni skaffar det 😉 men igår var det faktiskt sitta inne dag, vädret lockade verkligen inte för att göra någonting, Depp väder!

20120626-105840.jpg

Nu ska jag käka min frulle , ha en bra tisdag . Puss

Ett svar på ”Ny dag igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: