SÖNDAG MORGON

SÖNDAG MORGON

Godmorgon på er, idag är det söndag och det blir att slappa och ta en lång promenad, kanske in till stan.. Får se hur det blir.

Min lördag blev väldigt mysig, kanske inte som planen var från början men det var så skönt att stanna hemma. Det blev faktiskt en  hemma kväll, vi åt en god middag och sen blev det film mys till max. Fick jätte fina blommor utav min fina också. Vi la oss i Soffan och kollade på min favorit film som vi såg på bio när det kom ut. Hunger games, det är nog bland den bästa filmen jag sätt. Så sjukt jäkla bra, har ni inte sätt den så tycker jag direkt att ni ska göra det. Ni kommer inte ÅNGRA er.

Jag hade nog tyvärr utav en av mina sämre nätter:(  jag vaknade hela tiden, orolig i kroppen, svettades som en gris och jag tror att jag hade feber.. Eller jag vet att jag fick feber frossa. värk i huvudet, ont i kroppen. Var så orolig så jag drömde även jätte jobbiga drömmar. sov kanske bara 3 timmar på hela natten. Så himla jobbigt!

Nu sitter jag och funderar på varför man just drömmer, speciellt obehagliga dreams. Brukar ni drömma konstiga drömmar?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: