Lägenhets snack igen

Lägenhets snack igen

Flytta hemifrån tankar har jag haft ett tag , som många ni vet så kollade jag på en lägenhet men tyvärr så var det oseriöst.. Vi fick även hjälp från mäklare och banken för att kolla så allt blev rätt i sin ordning. Men då såg dom att detta inte stämde överens med vissa saker. Vilket var jätte tråkigt, hade verkligen velat haft den men jag gjorde som dom tyckte och jag köpte inte lägenheten. Men intresset och spanadet efter det fortsätter sin jakt.

Håller på att kika runt för fullt , vi är ju faktiskt 2 personer som ska ha lägenheten så det måste passa oss båda två. Vi har pratat om att hyra först sen köpa, men vet inte riktigt om vi ska göra så. Vi båda tror det är bättre att köpa en lägenhet.

Jag har verkligen mina dreams lyor och hur det ska se ut, men vi får väl se hur det ser ut framöver. Inget stress än så länge, eftersom att jag är mkt hos pojken i sthlm sen när jag är i etuna så bor jag hos mina föräldrar i mitt älskade rum.

Ni som läst min blogg tidigare, vet att jag älskar Lexington inredning även Gant, har en hel del kuddar,handdukar, sängkläder och köks saker. i love it!!

Vi tar det när det kommer, men tankarna är väl att det ska vara klart till nästa sommar! 🙂 vi får se vi får se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: