mysig dag på stan

mysig dag på stan

Hemma efter en super mysig dag tillsammans med min fina vän Ribbing, så himla mysigt! Vi var på stan i flera flera timmar, käkade en god lunch sen blev det kaffe & så klart mycket tjejsnack. Alltid lika kul & mysigt att umgås med pärlan. Vi åt lunchen på ett jätte bra ställe i stan som heter Chateau bageri & konditori café. Så mycket mat för pengarna, blev dock mycket kvar på tallriken. Mätt blir du garanterat, det kan jag lova. en chevresallad köpte jag. Tipsar er om det stället.

införskaffat mig lite saker som var ett måste:) Två baslinnen från Hm . Använder linnen så ofta, Dom slits snabbt & blir urtvättade snabbt. Min plattång gick sönder förra veckan också… Suck, så det var bara ett MÅSTE att införskaffa en sådan. Nöjd med den jag hade så köpte en liknande som den. Även ett par nya snygga och färgglada löpar/promenadskor. Träningsskor kan man inte ha för mycket utav, NIKE ÄR BÄST!! älskar mina skor

Blev även en grymt skön promenad hem från slussen 40 min pw i snabbt tempo. Nu ska jag bara gosa ner mig i soffan och ta det lugnt medans mannen är och käkar middag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: