Kämpa till 1000

Kämpa till 1000

Träning träning & åter träning. Vilket underbart jäkla intresse. Älskar att jag har träningen som intresse. Att vara på gymmet samt stallet ger mig sån ny energi , ni anar inte. Motivationen att gå till gymmet hade jag inte för 2 år sen, missar jag träningen 1-2 dagar saknar jag det galet mkt. Nu vill jag dit vilken tid på dygnet som helst. Stallet är också något jag passar på åka till när systrarna rider.

Träningen på Delta gym med min pt malin idag var hårt!!!! Idag var det riktigt kämpigt, högt nivån en del och det känns. Resultaten börjar smyga fram sakta men säkert också. Blir så glad.

20131118-201215.jpg
Nu stoppa i mig en protein shake efter träningen, sen hem och krypa upp i soffan hos mitt hjärta.

One thought on “Kämpa till 1000

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: