Onsdag

Onsdag

20131204-105342.jpg

God kväll fina ni!

Sitter och myser i soffan med en kopp te och hostar som en tok. Rethostan försvinner ju inte!!! Men för piggna upp stämningen kollar jag dunder fina lägenheter & drömmer mig bort ett slag, hittar några jag drömmer om att jag och min älskling bor i en vacker dag.. Lyssnar också på bra musik som gör mig glad inombords. Snart är jag frisk och får börja träna, menar då  mina rutindagar med jobb, träning, träffa vänner osv.

Ska strax stänga ner datorn och bädda ner mig i favvo sängen och somna hyfsat tidigt, vill vara pigg till jobbdagen i morgon som väntar.

Kikar även på fina saker jag vill införskaffa till våran lägenhet & mig själv (a) Kanske ska man önska sig något av tomten.

kl

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: