Andra advent

Andra advent

Godmorgon på er!

Tänka sig att det redan är andra advent, snart bli det att dax lite frukost och tända adventsljusstaken. Lite snö på backen får jul känslan att bli ännu mysigare. Igår var de full gång, runt på stan med sanna och kika julklappar till min nära och kära. Gick la sådär.. För mycket folk på stan. Men kom iaf inte tomhänt hem. Blev en kaffe efter att man gått ute i kylan sen hem och vara ta det lugnt. Vill verkligen att jag ska bli frisk nu, verkligen åkt på en jobbigt förkylning. Fortfarande huvudvärk och sån fruktansvärd hosta.
Ska trycka i mig alvedon och ta den dusch så piggnar jag till, sen blir det forum och kika lite.

Min lilla prins är en riktig lussekatt

20131208-113926.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: