En bra dag

En bra dag

Morning morning!

Ligger och slappar i sängen efter en mysig dag igår. Det blev 5 promenader med mysiga Nickie, en utav blev en riktigt lång promenad i bra tempo. himla skönt, bara att vara ute och gå är att man känner dig fräschare i kroppen. Då rör man iaf på sig. Sen blev de lite hemma övningar får mage & insida lår. Hopp in i duschen efter de sen kom Emelie och Robin hem till oss vid 18 tiden, te och mys ett tag när som skulle hämta mys vovven. Planer och tänk inför nyår Blev de.
Efter att dom åkte tog de inte långtid innan mina fina vän Josephine och killen min kom hem. Blev en riktigt mysig fredagskväll, god mat & film. Alltid lika mysigt att ha vännen min här. Så skönt att prata och bara ha de mysigt.

20131214-095904.jpg

20131214-095913.jpg

Strax blir de frukost och kolla lite serier med Ribbing. Slappar lördag nästan, blir att komma ut i friska luften på en skön promenad senare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: