Måndagen är på topp

Måndagen är på topp

Härlig måndag, vaknade verkligen upp på en bra sida. Kört lite förmiddags övningar för mage , rumpa och insida lår. Känns riktigt bra , 5 olika repetitioner 30*3 varje övning. Strax dags att slå in lite julklappar och fixa lite innan det blir 7 dagars arbete innan jul. Ska verkligen bli kul, det är så roligt att jobba vid juletid. Alla härliga kunder som kommer in, julmusiken som flödar i salong och butik.. Slå in julklappar , glögg och pepparkaks doft . Ja jag gillar de. Såklart göra behandlingar hela veckan på mina härliga kunder. Alla är glada och humöret är på topp. Känns riktigt bra. Missa inte att att kika in. Här är webbsidorna om du vill kolla lite mera.
Carino spa & Clinic och såklart webbsidan med de perfekta julklapparna glenza

En kopp kaffe på detta gjorde susen. En blir det att ta en joggingtur samt köra ännu flera övningar. Tror nog att träningen får ske ute i naturen idag. Passa på innan det blir för halt att springa ute. Annars ser man ut som Bambi på hal is. Haha.

20131216-123432.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: