Gold nails

Gold nails

NYA FINA NAGLAR

Har även unnat mig själv fina naglar innan nyår. Trodde inte tiden skulle räcka till men i sista sekund så ville jag verkligen unna mig något fint. Så mysigt att få komma till en salong, bli ompysslad , dricka kaffe och prata. Förstår hur skönt de är när kunderna kommer till oss på spa salongen i Eskilstuna. Kanske inte så man kan somna under nagelarbetet men känslan att koppla av och bli ompysslad är härlig. Det behöver alla i bland. Även om man jobbar i inom likadan bransch så är de skönt att gå någon annanstans  där man inte känner någon. Mina nya fina naglar blev fixade hos super duktiga linn som jobbar på st Eriksplan här i Sthlm.

20131229-125559.jpg

 

Vad tycks?

Själv är jag super duper nöjd & såklart ska mitt nya smycke från Nialaya synas på bild också.

Vill du också ha guldiga/glittriga naglar &  inte hinner fixa på salong innan nyår då kan du alltid köpa ett snyggt lack. Dessa 3 rekommenderar jag om ni vill ha ett snyggt lack som också håller. Silver är också super snyggt till nyår, de var jag förra året så detta år satsar jag på guld.

266234_980

One thought on “Gold nails

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: