Happy monday

Happy monday

Godmorgon härliga ni!

Sitter nu på tåget mot jobbet, började denna måndag morgon med en bra frukost och energin var på topp. Uppe innan tuppen hopp in i duschen sen var de bara att fixa sig för att åka till centralen. Men måste bara säga att är de något som hindrat en från att gå hemifrån så är det min käre pojkvän. Spelar ingen roll hur brotom jag har, även om jag är pigg så är de minsann inte lätt att åka hemifrån .. Det ser bara så mysigt ut när pojkvännen ligger kvar och gosar in sig i täcket. Då vill man bara krypa ner och kramas.

20140113-090401.jpg
Han även träffa fina Charlotte och prata lite inne på hennes jobb innan tåget gick sen på de en Alovera dryck så jag får i mig en bra energi, samt clementin. Nu är jag redo för en nu arbetsvecka, träning och andra roligheter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: