frågor & svar

frågor & svar

Här kommer svaren!♥

Sitter nu & läser alla kommentarer och blir lite smått rörd. Jag blir otroligt glad att jag får fina kommentarer. Det värmer i hjärtat att höra att jag peppar, ger motivation att ni imponeras av min ”form/vikt/livsstils resa”  & SJÄLVKLART vill jag dela med mig om detta till er.

Frågor & svar:

Hur tänker du gällande mat?  Äta gott & bra, äta var tredje timme, inte för stora portioner, drick bra med vatten varje dag &  ha en unnar dag i veckan.

20140125-145947.jpg

räknar du kcal eller lever du bara strikt och undviker tex socker? Jag håller inte på att räknar kcal , utan jag har istället tänk på vad , hur mycket & när jag stoppat i mig foodie.  Jag åt väldigt strikt förut innan jag ändrade om mitt tänk. Varför jag inte är lika ”strikt” längre är pga att jag blev så förkyld & sjuk ofta förut. MAN måste få i sig lite kolhydrater , annars får man ingen direkt näring. Tränar man & håller ingång är det så lätt att bryta ner sig om man inte äter rätt..  När det gäller socker så försöker jag undvika det, men ibland kan de även vara svårt för mig att låta bli godsakerna.

vad tänker du kring fett och kolhydrater och framförallt mängden? Rätt fetter är bra att få i sig i lagom mängd, ska man äta kolhydrater ska man också ta en lite mängd om dagen (speciellt om du håller igång ex: tränar) Annars kommer du inte att orka i längden samt bli lättare sjuk.

kosttilskott?  kosttillskott finns i olika former ex: tablettform, proteinpulver eller shake liknande. Tycker det är bra om man inte hinner äta eller att ha med sig i väskan när du tränat klart. Då är det väldigt viktigt att få i sig ny & stark energi. Protein shake och en banan sitter super efter ett hårt träningspass. Även bra att ha som mellanmål om man inte hinner gå att fixa något till var tredje timme.

protein

Hur lägger du upp din träning, hur ofta tränar du och delar du upp det på styrkedagar och cardio dagar? Jag kör igenom hela kroppen på en vecka, jag kör 4-5 pass i veckan 1,5 h eller 2 h om jag kör ett rejält konditionspass. Jag delar upp muskelgrupperna för att inte köra allt samma dag. Cardio lägger jag in lite i varje träningen, så kör jag även ett cardiopass i veckan som är lite hårdare.

Vilken fin hårfärg du har:) Vad använder du för får färg? Tusen tack♥  sist jag tonade håret hos min grymma frisör blev det Kaffebrun ton (med lite varmare inslag) . Är jätte nöjd med den, har mörk hår från början så tycker färgen smälter in perfekt, blir såklart några steg brunare och en mjukare ton av värme. Love it!

IMG_4015
 

Fortsätt kommentera och fråga fler frågor <3

 

Ett svar på ”frågor & svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: