Smoothie & tränings inspiration

Smoothie & tränings inspiration

Ligger i soffan och läser lite om träning och kost. Är galet sugen på att träna, förbränna och kämpa på gymmet..
Vill svettas ut och känna att jag kört ett stenhårt pass. Men de får bli snart, vila någon mer dag innan de får börja, det är så viktigt att man inte sätter igång för snabbt med träningen. Man bryter bara ner dig ännu mera då. Jag gör verkligen saken bättre att bli så sjukt taggat att dra mig till gymmet, tränings inspirationen flödar.

20140207-130032.jpg
Men något jag ska göra som jag blev sugen på smoothie, en kall, lite små sur & god smoothie skulle verkligen sitta perfekt just nu. Så blir att fixa ihop en god sån till mig. Hittar verkligen så mycket goda recept om olika varianter på nätet & i tidningarna. Det är lite sommarkänsla i det.

20140207-135200.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: