Mot jobbet

Mot jobbet

Godmorgon godmorgon alla pigga och glada!

En ny kylig morgon , forfarande halv krasslig så hoppas verkligen att de blir bättre snart. Vill kunna ta mina långa promenader , springa ute i naturen eller köra intervaller/gym. Men det är så viktigt att jag vilar upp mig nu när jag varit så risig så jag inte blir sjuk igen eller bryter ner min kropp. Nu står jag på en varm buss som är smockfull utav människor. Så kommer jag med sjukt mycket packning, resväska med nagelgrejer och med lite saker jag alltid släpar fram och tillbaka från mina älskade hem. Kläder har så sjukt mycket på båda hållen så det brukar inte släpas så mycket. Snart tåget mot Eskilstuna.Fick bli en god morgon kaffe från barista eftersom tiden inte räckte till att fixa de hemma.

20140211-093243.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: