På gång igen

På gång igen

Började min torsdag med ett grymt träningspass och ett stort leende på läpparna. Ni får se sen varför jag är så glad just denna dag. Såklart att jag är tillbaka på gymmet men också en annan sak. Var stark, tro på dig själv , gör det du vill. Vill man så kommer man dit förr eller senare.

Hur som helst, mage , rumpa/lår fokuserade jag på idag. Även en kortis på löpbandet innan & efter för att värma upp och avsluta passet med lite tempo. Sen såklart stretch. Idag åkte två super snygga armband från Energy armor Sweden på handleden. Jag mår bra & känner skillnad utav dom helt otroligt. Rosa/svart som matchar till tränings outfiten idag. Skaffa ett du också, finns att köpa inne på carino spa & Clinic i Eskilstuna & snart på glenza.se.

20140220-115446.jpg

20140220-115705.jpg

One thought on “På gång igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: