Today shopping

Today shopping

Godkväll på er allesammans! Lite dåligt med bloggande idag pga av att tiden inte räckte till. Träning , full rulle på jobbet med kunder, möte och massor utav roliga nyheter. Men nu är jag hemma och myst ner i soffan och är helt slut, inatt kommer jag sova gott. Morgon dagen började med ett mkt lätt träningspass innan jobbet, idag blev de walk och mer fokus på bålen. Haft en längre tid haft ont ryggslutet/svanken om ni förstår vad jag menar. Massage hjälper för stunden, men jag vill bara sträcka ut, vrida & vända. Sjukt jobbig smärta. Måste ringa och få hjälp utav min naprapat igen..

Men kunde heller inte låta bli att unna mig själv ett härligt vår/sommar träningslinne i rosa och såklart NIKE, kommer bli snyggt när man blir brun, införskaffa även nya fina ljus hem och de blev då favorit märket voluspa ljus l doften crisp champagne, underbara doft. Fräsch och enkelt men ändå så god.

20140306-212800.jpg

20140306-212808.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: