Mördarpass

Mördarpass

Sån smärta & träningsvärk efter träningen igår, först 40 min walk sen spinning 15 min, styrka för hela kroppen 45 min, löpning 20 min och slutligen stretch. Pusta ut gjorde jag kan jag lova, smärtan kom redan igår, tårarna nästan rann när jag kämp på, igår var det verkligen ett sjukt mördarpass. Kul men jobbigt, min pt körde helt slut på mig. Kändes som knivar i hela ryggen när vi körde rygg, armarna ska vi inte prata om… Kan kan knappt lyfta ett glas vatten idag. Idag känns de och syns, blåmärken och röd i händerna. Kan inte sitta still, ligga still , stå still inget haha.. Nu är det att forma kroppen och bli fit till sommaren 2014! Ha viljan och motivationen, inget kan hindra mig.

En bild innan mördarpasset på grymma gymet Delta.

20140318-093724.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: