Ta inte andras saker

Ta inte andras saker

Hello på er mina fina!

Det har var full rulle igår, tyvärr varit dålig på bloggfronten. Började min dag på gymmet som jag älskar. Men tyvärr idag var det en besvikelse, blir så less på att folk inte kan låta bli andras saker.. Mina underbara gym handskar jag fått i bra form efter händerna ville någon annan också ha. Så vips så försvann dom från platsen jag glömde dom på. Tycker det är så obehagligt att folk tar av andra 🙁 låt bli andras saker. Vill inte ens ha en tanke att någon tagit dom men tyvärr måste jag inse de. Så tröttsamt, du som gillade dom kan ju försöka vara på gymmet, dom är märkta så kommer se direkt vilka de är. 🙂 gym handskarna är väl sak samma , men det är principen bara.

20140403-081715.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: