Välkommen fredag

Välkommen fredag

Vilken fantastik fredag just nu är jag ute på en skön pw i vårvädret. Solen Skinner, fåglarna kvittrar och det kliar i näsan av det som blommar. Ett täcken på att det är påväg mot varmare och soliga dagar. Så de är bara att hålla ut. Än så länge överlever jag nysningarna och snuvan men de kommer bli värre. Nässpray, ögonDroppar och tabletter är laddat. Men de är så skönt att komma ut i fina vädret & få Friskluft. Få tänka på allt positivt och även de negativa som kan bli bättre i livet. Det som får en att känna sig fundersam och rent av sagt ett frågetecken. Släpp de, sluta lev i för mkt tankar och vad andra tycker & tänker. Le åt de fina man har. och umgås med dom man älskar och älskar en tillbaka. Kärlek till min äskade familj, pojkvän & fina vänner jag har. Nu fortsätta min sköna fredags promenad.

20140404-122224.jpg

20140404-122254.jpg

20140404-122415.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: