Lifestyle

Lifestyle

Huvudvärken tickar på, måste få i mig vatten snart!!! Sitter i bilen nu påväg hem till syrran & henne kille för lite firande. Där är redan familjen & pojkvännen. Men utbildningen slutade vid 17 så blev att åka där strax efter.
Känner bara hur jag vill få ut gammal Energi och in med ny fräsch, så fort jag inte tränar på några dagar blir jag rastlös & känner mig så små ofräsch i kroppen!!!! I morgon blir det att börja morgonen med ett härligt träningspass och svettas ut äckliga och Onödiga slagg produkter. Sen blir det att gå köpa detox i veckan innan sommaren kommer, Kör de en gång varje år för att rensa ur slagg från kroppen och man känner sig sådär extra fräsch efteråt. ( dock får man leva med lite huvudvärk under kuren)

20140409-183014.jpg
Daga att komma i form till sommarn!

20140409-183539.jpg
Vad tycker ni om detox kurer?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: