Fredagen

Fredagen

Godmorgon lördag!

Solen skiner in i sovrummet och jag ska strax gå upp , äta lite frulle sen ut på en Powerwalk lr gymmet har inte riktigt bestämt mig ännu. Men något utav det blir det iaf.. Tänkte först berätta lite snabbt om fredsgen också. Började min morgon med ett träningspass , sen jobb hela dagen fram till klockan 17.00. Min älskade vän Emmi kom in till jobbet en liten stund innan det blir hemfärd för henne hem till London igen. Vi han träffas , skratta och ge varandra bamsekramar. Snart ses vi igen bästa vän.

20140412-075241.jpg

20140412-080209.jpgefter denna härliga jobbdag blev det att åka hem och fixa lite. Bestämde oss att ha riktig fredagsmys taco på listan till fredags teve. Vi fick även fin besök till kvällen utav Sofie & pontus. 🙂
Nu blir det att kliva upp, legat här alldeles för länge nu.

20140412-080741.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: