Vill ta mig dit nu

Vill ta mig dit nu

God efter middag eller rättare sagt Godkväll fina läsare!

Hoppas allting är bra med er och att ni klarat er från den extrema pollen ute. Själv är jag helt slut, andningen är tung , kliar i ögon och näsa. Det är verkligen Hemskt. Har medicin, ögondroppar och näs spray + astma mediciner och det går väl men tyvärr hjälper inget av det helt.. Inte haft någon ork för varken blogg eller göra något. Har jobbat, tränat lite spinning hemma och lite Övningar för att hålla igång kroppen. Pollen är verkligen mardröm.. Vill verkligen ta mig till gymmet. Kanske hjälper Energy armbanden någon ting? Vem vet? Värt att testa iaf.

20140425-091147.jpg
Puss och kram på Er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: