En dag i juni

En dag i juni

Vilken bra dag , har varit tok mycket men det har bara varit roligt. Dock blev jag helt skakis och kände mig så konstig i kroppen. Kändes som jag fick vätskebrist eller något under förmiddagen. Jätte läskigt.. Fattar inte varför det bara blev så, helt plötsligt började händerna skaka och jag kunde varken sitta still eller stå. Drack massor utav vatten så efter ett tag försvann det. Men nu mår jag bra så det känns prima. Hoppas ni har haft en bra dag ni också. Även om regnet är på besök så har det varit sånt friskluft, det är lite små mysigt med såna här dagar också. Kallar det för ”filmdagar” blev dock inte så mkt film men hade jag varit ledig hade film efter film satts på.

IMG_9046I morgon väntas veckans 2a sköna träningspass. Då blir det kondition, mage , rumpa & ben. Fokus fokus, då blir det ett hårt träningspass innan jobbet. Ser fram emot det, träningen idag gick helt okej, tyvärr blev det bara 45 min träning pga att jag försov mig & då blir också min morgonplanering inte som jag tänk. Men men kroppen behövde kanske få lite sömn.

Nu ska jag släppa allt lägga mig i soffan med en kopp te & gosa med mina mysiga katter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: