Bilfärd

Bilfärd

Hej fina ni!

Då var det dags för en ny arbetsdag för mig, igår måndag jobbade jag hemifrån med hemsidan & idag väntas resten av veckan med jobb på salongen. Ska bli skönt att komma tillbaka till mina rutiner.. Träning, jobb & sen se vad som kommer efter de. Idag vakande jag på min good side. Humöret var på topp, fast vädret är lite grått & tråkigt. Men vad gör de när man ska jobba hela dagen.

Telefonmötet precis klart nu innan bilfärden går mot salongen. Nu är jag redo att åka med en kaffe och bra musik så går resan bra. I början tyckte jag de var sådär halv kul med pendlandet mellan e-Tuna & Sthlm men nu är de faktiskt så skönt. De där 50-60 minuterna går så snabbt. Att bara lyssna på musik eller en podd i bilen är grym innan arbetsdagen börjar i fullgång. Efter arbetsdagen idag väntas ett skönt gympass på forever träning & hälsa. Sen mysa med la familia & mina gosisar hemma hos familjen.

IMG_1778.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: