sådär då

sådär då

Blev en tidig men skön promenad för att vakna till liv tillsammans med lilla gumman som legat och sovit på mig hela natten. Min älskade sambo väckte mig inatt och gav mig vatten och sånt. Jäkla förkylning.. Den tar kol på mig 🙁 jag som var i bra tränings fas, pigg & glad. Jobbet hade precis börjat och jag började få ordning på allt efter semestern. Nu blir de att kurera mig.

IMG_2038-0.JPG

IMG_2030.JPG
Finns inget bättre en ett husdjurs sällskap när man är sjuk. Saknar såklart mina älskade katter som alltid kryper upp i mitt knä. Men nästa vecka ska jag åka hem till min älskade familj & husdjur <3 håller mig hemma i lägenheten så jag inte smittar la familia.IMG_6539.JPG IMG_1439.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: