Spontanare

Spontanare

Ikväll blev det en liten spontanare Med sofie , efter träningen kom hon hem till oss sen var de bara att fixa sig för att hitta på något kul. Var verkligen trött efter träningen men vad gör man inte för vänners skull? Blev ett glas vin på East, sen till noch and chow (bernie’s) där vi minglade runt lite. Fick sällskap av Sofies vän Mikaela , sen träffade vi på andra bekanta ansikten där. Blev en kortis in till Bergmans innan de var dags att bege sig hemåt också.. 2 glas vin gjorde inte mig på så mkt piggare, blev nog lite tröttare av de haha. Men vi hade jätte kul och de var skönt att vi gjorde något skoj av lördagskvällen.
Sen kom älsklingen och lilla mini och hämtade mig. Vilken lycka de är att få se så glada ansiktet när man blir hämtad, mina älsklingar.

IMG_2272.JPG

IMG_2247.JPG

IMG_2241.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: