Pink nails

Pink nails

Här kommer en bild på en av mina härliga nagelkunder, hon valde pink nails med glitter på ringfingrarna. Detta passar hennes stil verkligen. Enkelt men ändå så stiligt & snyggt.

Är du också sugen på ett par läckra naglar ? Maila mig på min mail, paulina_1991_@hotmail.com eller paulina@glenza.se . Som ni vet så arbetar jag på Carino spa & clinic som ligger i Eskilstuna men har möjlighet att fixa naglar och andra härliga behandlingar i Sthlm. Som bla: färgning av fransar & bryn, massage hel & halvkropp, spa massage , skalp massage, vaxning hela, halva ben , axiller. Om ni har några frågor så är det bara att maila mig eller lämna en kommentar så svarar jag så snarast jag kan. kram på erIMG_2559.JPGspa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: