Nemen godmorgon världen

Nemen godmorgon världen

Hello mina fina!

Hoppas allting är bra med er? Med mig är de bra bara att jag tyvärr var sjukt trött när jag vakna. Blev inte en lika tidig dag som igår. Tanken var att jag skulle till gymmet på morgon… Men hur gick de med det? Somnade i soffan igår till filmen vid ca 22 tiden sen vakande vi upp i soffan vid halv 2.. Tror de kan bero på det.. Måste ändra mina kvälls rutiner, jag tycker de är så skönt att somna i soffan när älsklingen kollar film . Vet inte varför men blir så jäkla trött och sover ändå hyfsat bra i soffan. Men en ny soffa när vi ändå pratar om de vore inte fel. Vi har kikat på lita olika alternativ.
Divan eller inte? Vi har pratat om Howard soffan i 3 sits med fåtölj eller snygga fotpallarna man kan sitta på. Någon snygg soffa & ett måste att den är skön, har ni förslag??

IMG_2611.PNG fina tjejen njuter av den härliga morgon solen på altanen.

IMG_2155.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: