Power club

Power club

Sådär nu tänkte jag berätta om gårdagen , på eftermiddagen möttes jag & Ribbing upp för att ta oss till invigningen av på Power club gym vid Rådmansgatan. Fick inbjudan av min fina vän Josephine som ville ha med mig dit. Vi träffade otroligt härliga människor där. Bl.a. Ellinor ribbings kompis som var med i toppmodell likaså hennes pojkvän Kevin Som höll i eventet ,Viktor frisk, , Josefine Forsberg , bingo, Viktoria & många fler.

När vi kom dit var de bara att slänga av sig jackan och vara med i en liten hopptävling. På på plats var de lite små tävlingar av armgång, längd hopp & chins . Det var många sponsorer på plats bl.a. Godmorgon juice , celsius, matdistriktet osv. När vi var där passade vi båda på naprapaten som knäckte våra ryggar. Det kändes en del men jäklar var skönt de var efteråt.

IMG_5252

IMG_2649.JPG

IMG_2651.JPG

IMG_2646.JPG

IMG_2644-0.JPG
Gymmet var väldigt trevligt, grym personal som var kunniga och jätte trevliga. Gymet rekommenderar jag verkligen, tyvärr så har jag gymkort på både nordic wellness och actic så för mig får de räcka. Men jag skulle inte tveka en sekund att köpa där om jag inte hade något gymkort. Gymkortet låg på ca 260 kr i månaden, Som är kanon bra pris.

Fick en kanon härlig gåva därifrån när vi skulle hemåt. ♥

IMG_2656.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: