Ytterligare en bra dag

Ytterligare en bra dag

Kvälls mys efter en dag med fullspäckad schema som jag nu kan bocka av. Ligger och slappar i soffan med paddan i hand och kikar på de två senaste avsnitten av PH som jag missat. Även på de en te och vovve mys. IMG_2781.JPG
Måste visa er denna Underbara lilla tösens minis nya säng. Hon har fått välja ut en fin säng som hon kan ha på jobbet och när vi är hos familjen . Klart hon ska ha en säng där. Orkade inte släpa den som är hemma i Sthlm fram och tillbaka. Så Hon fick välja ut sin egna säng genom att vi la ut några bredvid varandra i djuraffären och de var denna fina prinsess säng hon gick till åter och åter igen. Hade två stycken jag verkligen tyckte om och hon valde en av dom. Hur underbart söt är hon inte ? Fick en jätte jätte fin goodiebag när vi skulle där i från också. Tusen tack arken zoo för ett mkt bra kundbemötande & överraskningen.

IMG_2769.JPG

IMG_2768.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: