1a oktober

1a oktober

Tänka sig att det redan har kommit till oktober månad. Dagar, veckor och månaderna går så snabbt. Det känns som dagarna bara springer iväg. Det börjar bli kallare och kallare för varje dag , de närmar sig faktiskt också juletid. det är bara att inse att det är 3 månader kvar till julen. Att helt enkelt inse att sommaren och de varma dagarna är över. Men vad gör det? Snart har vi sommar igen & Jag tycker faktiskt om vintern så de gör inget med lite snö.

Det som är extra härligt med att de är 1a oktober är att jag och världens finaste människa Razmus firar 3 1/2 år tillsammans idag. Kan knappt förstå det, tiden har sprungit iväg. Vi träffades innan den tiden ganska länge, men som förhållande så är det den tiden vi har varit tillsammans. Vi är sambos och har det så underbart, köpt lägenhet och blickar framåt tsm. Älskade pojkvän, han är mitt allt , min styrka och bästa vän. Han har öppnat sitt hjärta för mig och mitt för honom. Jag är så lyckligt kär i denna kille. Även om man har perioder man tycker om olika saker och tycker olika så klarar vi oss igenom allt och löser det mesta.

Så mkt kärlek , jag älskar dig

IMG_2793-0.JPG

IMG_1659-0.JPG

IMG_2794-0.JPG

One thought on “1a oktober

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: