Höstväder

Höstväder

Kvällspromenad med snuttan i ett riktigt höstväder. Mysigt men lite små kusligt nu när löven faller och allt mörker. Hehe, lite små feg tjej som jag är i mörker) . Dagarna med älskade mini är så underbara. Underbara tjej , så mycket kärlek.

IMG_2973.JPG

IMG_2972.JPG
Haft en riktig sån där tummen upp dag, det har rullat på som de ska. Kunderna gör mig så glad med sin glädje. Som ni vet så var jag och mamsen och shoppade presenter i lördag till extra far som fyllde den 5e okt. Då kunde jag inte låta bli att handla lite till mig själv också:) tänkte visa er mina nya köp i morgon. Här har ni en lite smyg bild på den lurviga koftan. Ny höst favvo tröja .

IMG_2980.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: