Monday Workout

Monday Workout

Precis kommit hem efter en träningspass som var behövligt idag, behövde få ut tankar som snurrade och in med ny fräsch energi. Såklart finns de kvar, men de är bara att se det positivt och vara glad. Då har man roligare om dagarna. Nu ska jag äta grekisk joggi med äpple och en kopp kaffe efter träningspasset på Nordic Wellness. Ibland behöver man förnya sig lite i smaken, celsius är något jag tycker är perfekt innan träningen men även den goda kan man tröttna på. Nu har jag testat märket nutramino Heath. Den är också en kanon go dryck som man verkligen får mycket energi av. Så nu har jag så jag kan variera mig lite & inte kunna tröttna.

IMG_3175.JPG

IMG_3184.JPG

IMG_3180.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: