Full fart framåt

Full fart framåt

Hej på er allesammans!

Hoppas allting är bra med er, idag har jag varit seg och känt mig så konstig i kroppen. Men tror jag fick för lite sömn inatt så det hann ifatt mig nu på dagen.

Jag kände nog av träningspasset från gårdagskvällen, Razmus släpade mig till gymmet efter en del dag med ärenden , dels hämtade vi soffan och fick massor av andra saker av prickade på listan att göra. Men Jag körde på så gott de gick på träningen fast jag var trött , tillslut satt jag där på pilates mattan trött, gäspande och mascaran under ögonen. Ville bara hem och sova hahah.. Rolig syn för alla andra kan jag tänka mig..

Men ikväll ska han få igen för min energi har kommit igång nu, så ikväll blir de träning. Idag har jag haft massor av härliga kunder & hunnit med ett möte med ett företag. Så det känns kanon bra.

IMG_4295.JPG
Ha en fortsatt trevlig dag allesammans <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: