Måndags ärenden , check!

Måndags ärenden , check!

Hello mina fina!

Hoppas Allting är bra med er. Själv är de bra, Dock galet ont i magen, jäkla tjejveckan… Legat hela morgonen med smärtor men de släppte efter värmekudden & Ipren.

IMG_4751.PNGIdag har jag tvättat, städat & Jul handlat åt la familia till julafton <3 har verkligen tänkt ut vad som passar mina bästa. De kommer bli så kul att ge bort de jag vet passar var och en så bra. Inte mycket kvar nu till julafton. Nu börjar nedräkningen till Julafton . Ska bli så mysigt! Såklart har lilla hjärtat gjort mig sällskap på shoppingen idag, nu inkomna från promenaden också.

Måste visa er ett riktigt bra köp som vi gjorde i går på XXL. Hittade två olika modeller i reflexväst till hjärtat. Den ena var lite snyggare i designen men de var mindre reflexer på så valde denna med deras egna logga pga av att de var garanterat mycket bättre & större reflexer på. Den är perfekt och tycker alla som är ute med sina vovvar/ alla djur ska bära reflexer.. Speciellt dig själv också, nu blir de mörkt tidigt så tänk på er själva och bilisterna som är på vägarna.

IMG_4756.JPG

IMG_4825.JPG

IMG_4822.JPG
XXL reflexväst 59kr (finns i olika storlekar) stora som små hundar kan bära dessa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: