Moore lucia party

Moore lucia party

Nu kommer det lite från fredagens roligheter. Började fredag kvällen med lite för fest med fina Ribbing mfl härliga tjejer på deras salong. Spraytaning, vin och mycket skatt. Taxin inväntade oss vid midnatt in till V/Wall sen vidare till härliga bingo, Viktoria Mfl på Moore lucia winter party. Träffade härliga vänner och massor av grymma glada människor. Bingo höll upp stämningen som alltid. Natten slutade med white Room där det blev bra avslut med dans skatt.

Kvällen avslutades hemma skavfötter med Ribbing & en mys vovve i soffan. Lördagen blev bara lugn och skön med film & skratt

IMG_5358.JPGIMG_5377.PNG

IMG_5363.JPG

IMG_5338.JPG

IMG_5368.JPG

IMG_5376.JPG

IMG_5356.JPG
Ha en fortsatt trevlig tredje advent!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: