Vinterdag & tänt ljus

Vinterdag & tänt ljus

Godmorgon mina fina!

Vilken vinterdag , hur mysigt som helst! Dock inte lika kul när man pendlar. Men det är lite små mysigt! En riktig vinter ska de vara innan våren/sommaren kommer. Precis kommit in efter en mysig busstund & promenad med snuttan ute i snön.

Nu kaffe och tända ett litet ljus för min lilla saga som var tvungen att avlivas igår. 15 fina år har du haft, Mina små liv har nu det bra tillsammans. För mig spelar det ingen roll vad det är för litet liv, repril , katt & hund osv. jobbigt i vilket fall. Lillen har varit min sen 15 år tillbaka. Mina små reptiler jag haft har levt ett långt och bra liv. Ni har haft trygghet i alla dessa år, fått den kärlek ni behöver. När man kom hem kröp ni fram och ville ut direkt. Även om man blir äldre så är de tomt & tråkigt. Många tycker de är lite konstigt att man kan bli ledsen. Men tänk er själva jag var ett litet barn när dom flyttade hem till mig, dom blev verkligen tama. 10 år var jag när saga flyttade hem till mig & blev sällskap med Dino som vi hade redan innan.. Som ni säkert vet om så dog lilla Dino för ett år sen han blev 19 fina år. Köpte lilla dino från djuraffären då han var där så länge utan att någon ville ha honom. Han var så mkt större & några år äldre. <3

IMG_6668.JPG

IMG_6627.JPG

Men nu är ni tsm igen & har de bra <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: