Morgon tips

Morgon tips

Godmorgon godmorgon fina läsare. hoppas ni sovit gott inatt. Själv har jag sovit så gott med lilla hjärtat intill mig. Min lilla värme dyna är hon.

(null)
Igår blev de inte så mkt bloggande men var fullt upp med träning & jobb. Nu är jag uppe i god tid för en god frukosten & för att skriva några rader tips som jag har till er. Efter frukosten ska jag åka iväg och köra ett skönt träningspass innan arbetsdagen Sätts igång. Känner mig väldigt pigg och fräsch , att starta dagen med en bra frukost är fantastiskt. Jag känner stor skillnad direkt på ”orken” på dagen om jag äter en bra frukost eller en mindre energirik . magen känner sig mätt & jag känner inte mig små hungrig utan försöker äta var tredje timme. Mättands känslan håller i sig längre samt att jag känner mig mkt piggare resten utav dagen.

Här kommer lite TIPS från mig på olika frukostar. Har valt ut några utvalda som äts mest av mig just nu.

havregrynsgröt , mandlar, kanel & äpple . 1 kokt lr stekt ägg. Kaffe lr te , ett stort glas vatten + c-vitamin.

stekt ägg , grekiskt joggi med mandlar, kanel & äpple. Kaffe lr te , ett stort glas vatten + c-vitamin.

bananpannkaka med lite vanilj kvarg , Kaffe lr te , ett stort glas vatten + c-vitamin.

olika smaker av smoothies med havregryn & kanel. Kaffe lr te , ett stort glas vatten + c-vitamin.

(null)

(null)
Glöm inte bort det viktigaste målet på dagen, puss på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: