it’s friday

it’s friday

Hur skönt som helst med fredag. Efter en kanon arbetsvecka , fått otroligt mycket gjort & 4 kanon pass på gymmet så tar jag fredag nu. Det känns skönt när man vet att man verkligen förtjänar en ledig helg. Men däremot kommer nog träningsvärken från det sjuka magpasset igår stanna iaf till i morgon. Andra dagen brukar vara värst. Men det är härlig känsla på Samma gång. Nya fantastiska övningar för mage prövades igår. Får se om de eventuellt blir ett skönt pass eller en skön promenad ikväll. (null)
Nu är jag påväg in för att möta upp fina Emma för en kaffe och mys på NK.

(null)

One thought on “it’s friday

  1. Hej fina!

    Hittar inte priserna för shelllack på Carino…
    Vad gäller? Ta bort gammalt och göra nytt?
    Kram Tanja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: