Onsdag

Onsdag

Hej mina solstrålar denna soliga dag. 

Redan onsdag, alltså mitten av veckan redan.. Inatt var de en rätt seg natt. Inatt har sovit sämre än någonsin.. Vaknat upp av minsta lilla ljud och var dö trött på morgonen. Men orkade mig upp för en promenad med snuttan & fick iaf i mig en bra frukost med mycket protein & näring. Åkte till nordic wellness utan plånbok, min shake & målet efter träningen. Good girl… Eller inte, men körde på även om man var lite trött innan träningen men nu efteråt känns de toppen. Humöret på topp & mellan mål löste sig. Käre mamma var go och fixade de till mig. 

Idag blev de ett kortare pass med uppvärmning på rodden sen motionscykeln. Sen intensivt pass med olika övningar med & utan vikter. Sen avslut med skön stretch. 

Ha en fin dag allesammans! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: