En skön lördag

En skön lördag

Vaknade med humöret på topp, pigg & glad. Solen sken så det gjorde inget att snön fanns här. Dagen har sprungit iväg , men eftersom jag verkligen behövde en chillar dag så har det varit rätt skönt. Det är annars inte så kul att bara slappa. Men idag behövde jag bara sova ut, vila upp mig & strosa runt i morgonrocken med en kaffe i handen så länge som jag ville. Såklart massor av gos med lilla hjärtat & små promenader. Även bästa Emelie & Robin tittade förbi underdagen.DSC03815

Men under dagen började jag känna mig väldigt rastlös & och energin började tona ut, behövde återfå min starka ENERGI så fick bli dessa monster gula 12 timmars energi tabletter från the white one

DSC03842DSC03839

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: